Колективи юних музикантів з Рахівщини, показали злагоджену гру на сцені Ужгородського фахового коледжу

березня 22 / 2023

тим часом на сцені розмістилися учасники оркестру народних інструментів народного відділу фахового музичного коледжу «Віртуози Закарпаття», які під керівництвом заслуженої працівниці культури України, директорки закладу – Світлани Іванівни СТЕГНЕЙ, виконали цікаву концертну програму, для всіх учасників обласного конкурсу.

І ось довгоочікувана мить, нагородження переможців. Не оминула вона і зразковий оркестр народних інструментів Великобичківської мистецької школи, які стали лауреатами ІІІ ступеня. Ансамблі нагороджені Подяками за участь.

Користуючись нагодою, хочу подякувати всім організаторам обласного мистецького свята за успішне його проведення, юним оркестрантам нашого закладу, які у важкі часи воєнного стану, часте відключення електроенергії, відсутність транспортного сполучення з навколишніми селами і присілками територіальної громади (Росішки, Косівської Поляни, Верхнього Водяного, Ріки, Луга), знайшли можливість добре підготуватися і гідно представити Великобичківську мистецьку щколу в обласному центрі м.Ужгороді, батькам за підтримку, і всім хто сприяв нашій поїздці, відділу освіти, культури, молоді і спорту Великобичківської селищної ради зокрема, та колегам-викладачам закладу.

Щиро вдячний і нашому колишньому випускнику та учаснику оркестру – баяністу Ростиславу Чворсюку, а нині студенту 4 курсу Ужгородського фахового музичного коледжу ім.Д.Задора, за турботу та допомогу з влаштуванням нашого колективу для передконкурсних репетицій.

Світ, не без добрих людей!
Категорія : Культура


Залишити Коментар