Різдвяну виставу представили на сцені Палацу культури і мистецтв юні учасники громадської організації «Німецька молодь Закарпаття»

грудня 24 / 2022
🎄✨🎁Різдвяну виставу представили на сцені Палацу культури і мистецтв юні учасники громадської організації «Німецька молодь Закарпаття»

✅Юні учасники громадської організації «Німецька молодь Закарпаття» сьогодні успішно виступили з різдвяною виставою на для свої батьків, рідних та знайомих на сцені Палацу культури і мистецтв. Дійство вели на німецькій мові, співали колядки і розповідали чудову і світлу історію народження Месії світу. Чудовим доповненням вистави стали і українські колядки та виконання пісні «Ой у лузі червона калина» українською і німецькою мовами.

👏З успішним творчим виступом учасників вистави привітала заступниця Мукачівського міського голови Юлія Тайпс, вона щиро подякувала діткам за чудовий різдвяний настрій!🎄🎉

😊Нагадаємо, що нещодавно талановиті діти повернулись з турне містами Німеччини.👏🏼🤩Тож сьогодні вони отримали солодкі подарунки від німецьких партнерів.🎅🏽❤️
Категорія : Культура


Залишити Коментар