В Ужгороді вітали працівників сільського господарства із професійним святом

листопада 18 / 2022

В атріумі будівлі обласної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета та в.о. голови ЗОВА, депутат облради Василь Іванчо вітали тих, хто трудиться на сільській ниві, тваринницьких фермах, переробляє сільськогосподарську продукцію, вирощує тварин та розвиває агропромислову інфраструктуру.
У вітальному слові Андрій Шекета наголосив: «У сьогоднішніх реаліях на працівників сільськогосподарського комплексу краю покладається більша відповідальність, адже у нашій, відносно спокійній області, ми мусимо використовувати усі можливості і потужності задля стабільного виробництва продукції. Це пов’язано й із збільшенням мешканців області, налагодженням нових логістичних зв’язків для забезпечення потреб інших регіонів, які страждають від російської агресії тощо. Зараз в обласної влади є спільна позиція – уже у наступному році задіяти усі можливі механізми для підтримки сільського господарства області, завдяки яким удосконалювати традиційні галузі та освоювати нові, що можуть ефективно розвиватися на теренах області. Спасибі вам за активну допомогу ЗСУ із перших днів війни, за щоденну невтомну працю, ініціативність та відданість справі».
Посадовець побажав іменинникам добрих здобутків у роботі, мирного неба та усім нам Перемоги. Відтак – з нагоди професійного свята вручив відзнаки обласної ради.
Так, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу Закарпатської області, досягнення високих показників у виробництві сільськогосподарської продукції Подяки облради оголошено:
керівникові фермерського господарства «Ізківське руно» (с. Ізки Хустського району) Андрієві Бойку, керівникові фермерського господарства «Новий рівень 2006» (с. Тячівка Тячівського району) Марині Голубка, голові Громадської організації «Об’єднання пасічників Іршавщини», керівникові племінного репродуктора з розведення бджіл карпатської породи (м. Іршава Хустського району) Анатолієві Ленделу, заступникові голови фермерського господарства «Перфект» (с. Тарнівці Ужгородського району) Богданові Мурзі, керівникові господарства Товариства з обмеженою відповідальністю «ЗАК-ЕКОСТРІМ» (м. Перечин Ужгородського району) Олексієві Сінєльнікову.
Василь Іванчо вручив працівникам сільського господарства нагороди Закарпатської обласної державної адміністрації.
Пресслужба Закарпатської облради
Категорія : Культура


Залишити Коментар