Свідоцтва про закінчення навчання вручили випускникам ужгородської музичної школи

червня 05 / 2022


Гарні, піднесені і водночас схвильовані та дещо засмучені – в Ужгородській музичній школі № 1 імені П.І.Чайковського сьогодні вручили свідоцтва про закінчення навчання 74 цьогорічним випускникам. До слова, 30 із них завершили навчання на відмінно і отримали документ із відзнакою.
Серед цьогорічних випускників і вимушені переселенці: Дар’я Прокопенко навчалася в Бучанській школі мистецтв ім. Л.Ревуцького, але останні 2,5 місяці відвідувала заняття в ужгородській музичній школі, успішно склала випускні іспити і отримала свідоцтво про закінчення школи з класу «академічного сольного співу».
Близько 15% випускників планують продовжити навчання у вищих навчальних закладах, зокрема в Ужгородському музичному фаховому коледжі імені Д.Є.Задора.
Згадали сьогодні у музичній школі і дітей, які загинули внаслідок військової агресії – тих, хто ніколи вже не піде до школи, хто не зміг її закінчити, чиє життя забрав російський агресор. У пам'ять про всіх загиблих дітей на сцені протягом урочистостей горіли свічки.
Напередодні випускного викладачі школи звернулися на офіційній сторінці школи у Фейсбуці до батьків із проханням не дарувати квіти, а всі гроші, які планували витратити на букети, передати для підтримки Збройних Сил України. Зібрані кошти, а це 9020 грн, переказали на рахунок 128-ї закарпатської бригади.



Категорія : Культура


Залишити Коментар