Маленькі колядники зворушили закарпатських поліцейських особливим святковим сюрпризом

січня 11 / 2022

Сьогодні, 11 січня, звичайний робочий день працівників поліції прикрасив незвичайний візит маленьких талановитих ужгородців у супроводі старшого духовенства Ужгородського греко-католицького кафедрального собору.
У великій залі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області маленькі гості представили присутнім справжню різдвяну музичну виставу.
Хлопчики та дівчата подарували поліцейським цілу низку традиційних та оригінальних колядок, бажали здоров’я та щастя в новому році.
Талановитий виступ юних гостей викликав щире захоплення та неймовірні позитивні емоції всіх присутніх у залі. У свою чергу поліцейські теж підготували для діток невеликий сюрприз. Окрім подарунку від комітету профспілки поліції Закарпаття, на них чекав виступ поліцейського оркестру. Серед виконаних творів - колядки, підбірка народних пісень та новорічні композиції.
Разом із духовенством дітки побажали поліцейським здоров'я, миру, злагоди та витримки в своїй нелегкій щоденній праці.
Голова профспілки поліції області Юрій Ватрала подякував за неймовірний виступ та щирі привітання, а також запропонував гостям зробити такі різдвяні візити доброю щорічною традицією.
Категорія : Культура


Залишити Коментар