На Закарпатті відбулося нагородження призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів

січня 01 / 2022


У Виноградівському будинку культури відбулося нагородження призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів у сфері культури.

Талановита молодь та їх педагоги зібралися з залі, а представники місцевої влади нагородили юних талантів солодкими та грошовими призами. На події побували і наші журналісти, тож подробиці. Талановиті, творчі та перспективні – саме така молодь наразі підростає у Виноградівській громаді.

У Будинку культури зібралися юні музиканти, художники та танцівники, аби отримати залужену нагороду за свої творчі здобутки. Зі сцени всіх присутніх привітав заступник Виноградівського міського голови Віталій Любка. Опісля від міської ради юних талантів нагородили грошовими призами та солодкими подарунками. Загалом на преміювання з бюджету виділили 60 тисяч гривень.

Педагоги розповідають, що кожній перемозі своїх вихованців вони безмежно раді, та запевняють , що надалі будуть працювати та розвивати талан своїх підопічних. Відзначені в цій залі отримали мотивацію та натхнення розвиватися й на далі.
Категорія : Культура


Залишити Коментар