«Творчість без меж. Всі ми різні- всі ми рівні»

грудня 03 / 2021

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства.

Що може бути кращим, ніж подарувати дітям свято? І сьогодні, з ініціативи відділу культури, сім’ї, молоді та спорту та КЗ «ЦНСП» Тячівської міської ради відбулася акція «Творчість без меж. Всі ми різні-всі ми рівні». До галереї ім.Ш.Голлоші у м.Тячів завітали діти з особливими освітніми потребами закладів освіти Тячівської ТГ та підопічні «Парасольки». Захід розпочався з майстер-класу із виготовлення новорічної гірлянди, яка стане окрасою новорічної ялинки міста. Педагоги центру культури та мистецтв, Центру позашкільної роботи, дитячої бібліотеки допомагали дітям . Кожен мав змогу своїми руками виготовити новорічну прикрасу, проявити свій талант і фантазію.
Напередодні свята Миколая всі діти чекають на диво. І кожен учасник написав свої побажання і прикріпив до новорічної прикраси.
Приємним сюрпризом для дітей стала можливість спостерігати за процесом приготування попкорну та скуштувати його під час перегляду короткометражних мультфільмів. Наприкінці акції кожен поласував солодощами, фруктами і отримав в подарунок настільну розвиваючу гру. Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення даного заходу.
Бажаємо всім дітям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров′я, можливості.
«Творчість без меж. Всі ми різні- всі ми рівні»

Категорія : Культура


Залишити Коментар