В Ужгороді продовжують виготовляти облікову документацію на об’єкти пам’ятки

листопада 22 / 2021

Документацію виготовляють відповідно до Програми інвентаризації та паспортизації об’єктів культурної спадщини м. Ужгорода на 2019 – 2021 роки. Розробники – ФОП «Могитич В.Б.», ТзОВ «Міжнародний центр культурної спадщини та культурних цінностей» та ПП «Центр пам’яткоохоронних досліджень», їхні послуги управління у справах культури, молоді та спорту міськради закупило через електронний майданчик Prozorro.
Зокрема, виготовили документацію на будівлі житлово-урядового кварталу «Малий Галагов» – на житловий комплекс з 11-ти багатоквартирних будинків «Мала Рафанда» на вул. Ференца Ракоці, 24, 26 та 28, вул. Михайла Ломоносова, 2, 4, 6 та 8, вул. Юрія Гойди, 1, 3, 5 та 7.
Виготовили також облікову документацію на колишню тимчасову будівлю крайового уряду Підкарпатської Русі на вул. Олександра Довженка, 4 та житловий комплекс «Велика Рафанда» на набережній Незалежності, 21, а також на житлові будинки 30-их рр. ХХ ст.:
– житловий комплекс із 7-ми багатоквартирних будинків на вул. Ференца Ракоці, 9 та 11, Братів Бращайків, 5, 7 та 9, вул. Олександра Довженка, 6 та 8,
– колишній житловий будинок для працівників поштового управління з трьох багатоквартирних будинків на вул. Олександра Довженка, 10, 12 та 14,
– колишній житловий будинок для працівників фінансового управління: комплекс із трьох багатоквартирних будинків на вул. Олександра Довженка, 16, 18 та 20.
Документацію подадуть департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації й до Міністерства культури та інформаційної політики для занесення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.
Категорія : Культура


Залишити Коментар