Закарпатську організацію Національної спілки художників України відзначили високою нагородою

вересня 08 / 2021
Вобласному художньому музеї ім. Й. Бокшая триває виставка «У барвистім вінку незалежної України».

Голова облдержадміністрації Анатолій Полосков відвідав експозицію творів закарпатських митців, присвячену до 75-річчя обласної організації Національної спілки художників України та 30-ї річниці незалежності України.

«Наша мистецька школа має велику історію, легендарних засновників і знаних талановитих послідовників. Поряд з такими активними корифеями та майстрами, як Володимир Микита, навчається і працює обдарована перспективна молодь, тому зрозуміло – майбутнє закарпатського художнього мистецтва в надійних руках», – зазначив очільник області.

На виставці також були присутні президент Національної академії мистецтв України Андрій Чебикін та віцепрезидент Микола Яковлєв, котрі вручили «Велику золоту медаль» Закарпатській організації Національної спілки художників України, від імені якої нагороду отримав керівник – відомий художник Борис Кузьма.

«Така увага – цілком заслужена. І ми гордимося тим, що Закарпаття є першим регіоном України, який відзначили такою високою нагородою!

Вітаю наших митців з визнанням і бажаю ще більше енергії та творчого натхнення, міцного здоров‘я та нових перемог задля нашого краю», – наголосив Анатолій Полосков.





Категорія : Культура


Залишити Коментар