Новини Закарпаття

За лаштунки феєрії до Дня Виноградова: Як готувалася до свята студія «New Art» (відео)

До Дня Виноградова на головній сцені міста відбулося неповторне свято танцю і пісні, добра і дитинства. За участі вихованців Студії мистецтв для дітей та дорослих «New Art» відбувся концерт, який зібрав, мабуть, усе місто.



Виноградівці щиро вдячні педагогам, маленьким артистам за незабутнє свято, яскраве шоу, за роботу, яку проробив кожен учасник заходу.

Мешканці досі під враженням, а ми поспілкувалися із керівницею студії Наталією Вейконь.

- Розкажіть, будь ласка, як довго тривала підготовка? Скільки загалом діток узяли в ньому участь, якої вікової категорії?

- Насправді підготовка до такого великого заходу тривала близько пів року. Водночас наші вихованці готувались і брали участь у конкурсах та фестивалях. Але для дітей та колективу дуже важливо було виступити саме в рідному місті, поділитися своїми успіхами з рідними.

Концерт складався з 50 номерів: хореографічних, вокальних та інструментальних. Ми всі доклали максимум зусиль і старань, щоб зробити справжній подарунок місту. Тож останні місяці весь колектив студії буквально жив концертом.

- Це вперше після пандемії у школи був такий масштабний виступ? Як на це реагували дітки? Скучили за сценою і глядачами?

- Так, за час пандемії концерт до Дня міста був першим таким масовим заходом. Діти з нетерпінням чекали виступу. Здавалося, вони навіть не стомлювались від регулярних та виснажливих репетицій, що навряд чи можна сказати про батьків. Тому, користуючись нагодою, хочу подякувати їм за терпіння і постійну підтримку своїх дітей і нас. Це дуже цінно, повірте!

Нам вдалося залучити найкращих вокалістів. Символічно, що до Дня народження міста ми змогли презентувати оновлену пісню про Виноградів.

- Організація лягла на ваші плечі? Спонсорів було важко знайти?

- Працюючи з дітьми і в такій сфері, звісно ж, без організаторської діяльності не обійтись. Зали, графіки репетицій – все лягає на наші плечі. Але коли ідеться про такий масштабний захід, його неможливо влаштувати без фінансової підтримки. Нам радо допомогли, і ми вкотре хочемо подякувати нашим постійним партнерам: фітнес-центру «Олімп», інтернет провайдеру «Alpha”, компаніям «Севлюш буд» і «Брук блок», ресторанам «Парус», «Крила», магазинам «Мобільний дім» та «Толі Дар» і, звичайно ж, Виноградівській міській раді.

- Плануєте ще подібні заходи?

- Маючи такий прекрасний колектив викладачів, дітей, батьків, планів є багато, тож, думаю, вже незабаром ми зможемо порадувати мешканців нашої громади новими, цікавими, неординарними проєктами!

Перейти на сайт