На вершині гори Великий Верх підняли прапор України

серпня 20 / 2021


Керівництво області разом із громадою, військовослужбовцями та духовенством на Міжгірщині напередодні Дня Державного Прапора та з нагоди 30-ї річниці незалежності України підняли стяг на вершині гори Великий Верх. Тепер на висоті 1598 метрів, де днями встановили щоглу, майорить жовто-блакитне знамено.

«Наш прапор, встановлений на найвищій точці Боржавського хребта, є символом об’єднання і державності, і він завжди служитиме орієнтиром для туристів та місцевих жителів», – зазначив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.



За його словами, кожен похід на вершину Боржави буде завершуватися переможно біля Державного Прапора України на вершинах Карпат. За ініціативи Президента Володимира Зеленського, в усіх обласних центрах країни встановлюють найвищі прапори, які підніматимуть на День Державного Прапора.

Як зауважив заступник очільника краю Ігор Шинкарюк, громада Міжгірщини також підтримала ініціативу та власними силами встановила прапор. «Дякуємо громаді за ініціативу та згуртованість. Держава та незалежність – це МИ!», – підкреслив Анатолій Полосков.
Категорія : Культура


Залишити Коментар