Вихованці "Дитячої Академії танцю – Джерельця Карпат" представили яскравий звітний концерт

червня 26 / 2021

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв побував на традиційному звітному концерті "Дитячої Академії танцю – Джерельця Карпат" і поділився враженнями від танцювального свята відомого колективу на своїй сторінці у Фейсбук
"Емоції, яскраві позитивні враження переповнювали на сьогоднішньому, вже 10-му, ювілейному, звітному концерті "Дитячої Академії танцю – Джерельця Карпат" в обласному музично-драматичному театрі.
Це було справжнє свято для всього Ужгорода. "Джерельця", де займається майже 200 діток від 4 до 13 років, – єдина родина, яку дуже люблять і поважають у місті. Насамперед за креативні постановки, за збереження, підтримку, популяризацію народних традицій, за те, що все роблять, аби якомога більше дітей залучити до мистецтва танцю.
Щиро дякую засновнику і невтомному керівнику Еріку Сачко, Михайлу Сачко, всім тренерам, батькам за величезне терпіння, наполегливість, бо добре розумію, як непросто займатися, особливо з маленькими дітками, розкривати і розвивати їхні таланти.
Звітні концерти – дуже важливі і хвилюючі: юні танцюристи максимально викладаються, звітують батькам, друзям, рідним про свої здобутки, вміння, мають можливість відчути себе справжніми артистами на великій сцені, побувати у театральному закуліссі, пізнати емоції захоплення глядачів.
Сьогоднішній "екзамен" усі склали не просто відмінно, а блискуче. Так тримати!"





Категорія : Культура


Залишити Коментар