У Тячівській дитячій школі мистецтв відбувся випускний вечір (ФОТО)

червня 21 / 2021

Цього року свідоцтва про позашкільну освіту отримали 32 здобувачів освіти – випускників музичного та образотворчого відділів. Серед них – чимало призерів, лауреатів міських, районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, художніх виставок.

Святково прикрашена зала була заповнена гостями, батьками та викладачами, які прийшли привітати випускників. Пригадуємо, як 6, а хтось і 8 років тому, маленькими, з боязким поглядом і водночас радісними та схвильованими вони поповнили нашу велику творчу сім’ю. Впродовж всіх років навчання пліч-о-пліч з ними йшли їхні викладачі.

Урочисту частину свята розпочав директор школи Андрій Іващук. У своєму привітанні він зазначив, що цей день для випускників неповторний, радісний і сумний водночас. Перед ними відкриваються нові двері. Не всі випускники стануть професійними музикантами або художниками, але любов до мистецтва, яку їм прищепили в стінах школи, залишиться з ними на все життя. З вітальним словом виступила виконуюча обов’язки начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради Едіта Петер, яка разом із членами виконавчого комітету вручила книги випускникам "Молодь громади крокує в майбутнє ".

Найбільш хвилюючим моментом вечора стало вручення свідоцтв про позашкільну освіту випускникам. Також від імені викладачів музичного відділу з вітальними словами та побажаннями випускникам виступила викладач фортепіанного відділу Інга Олашин. Зворушливі слова щирої вдячності адміністрації школи та викладачам лунали зі сцени від випускників та їх батьків. Священник Греко-Католицької церкви отець Йосип благословив випускників школи та привітав їх із закінченням школи мистецтв.

Програму святкового вечора продовжив концерт випускників школи мистецтв.



Категорія : Культура


Залишити Коментар