На Закарпатті привітали представників ЗМІ та нагородили переможців обласного конкурсу

червня 05 / 2021

Очільник краю Анатолій Полосков привітав представників масмедіа:

«Саме Ви, журналісти, є володарями слова, воно – Ваша головна зброя. Ця професія – складна та часом небезпечна – заслуговує на повагу та визнання. Ми готові до критики та завжди за відкрите і чесне спілкування з журналістами. Дякуємо за Вашу правду, відповідальність та сміливість говорити все так, як є насправді, без прикрас. Нехай Ваша робота приносить вам задоволення і завжди супроводжується творчими злетами та цікавими знахідками! Об'єктивності вам у творчості, свободи і незалежності у професійній діяльності та гарних новин».

Найкращих журналістів відзначили Почесними грамотами та оголосили подяки голови ОДА.

У межах заходу нагородили переможців обласного конкурсу у галузі журналістики.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков спільно з Андрієм Шекетою, в. п. голови обласної ради, вручили дипломи лауреатам.

Кращим журналістом інтернет-видання стала Тетяна Літераті (журналістка сайту «Про Захід», заслужений журналіст України, Почесний громадянин м. Ужгорода).

Переможцем у номінації «Кращий журналіст друкованого засобу масової інформації» визнано Тетяну Грицищук (кореспондентку обласної газети «Карпатський об’єктив»).

Звання кращого телерадіожурналіста здобула Ані Нікогосян (кореспондентка центральних телеканалів «Україна» та «Україна 24» в Закарпатській області).

Премію ім. В. Ґренджі-Донського (колективна) присвоєно творчому колективу Закарпатської регіональної дирекції акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» за програму проєкту «На власні очі. Історія родини Гертруда Штайнер».

Вітаємо переможців конкурсу та всіх представників масмедіа з прийдешнім професійним святом – Днем журналіста!



Категорія : Культура


Залишити Коментар