Прийом заявок на ІІ Відкритий конкурс юних піаністів імені М.С.Валковської розпочався з 1 квітня

квітня 03 / 2021


Цього року у зв’язку з карантинними обмеженнями конкурс проведуть дистанційно, але у два тури, як це і передбачено Положенням про конкурс.
До участі у конкурсі запрошуються учні мистецьких шкіл у двох вікових категоріях: 8-9 та 10-11 років. Організатори конкурсу – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради та Ужгородська дитяча музична школа № 1 ім. П.І.Чайковського.
Журі конкурсу – міжнародне. Це колишні учні М.С.Валковської, а нині викладачі Ужгородського музичного фахового коледжу ім. Д.Є.Задора та мистецьких закладів Словаччини та Угорщини.
Подати заявку на участь можна на офіційному сайті конкурсу до 18 квітня 2021 року на офіційному сайті конкурсу: https://valkovska.udms.uz.ua/
Участь у конкурсі безкоштовна.
Довідково. Маріанна Степанівна Валковська – музикант-педагог, створила на Закарпатті фундаментальну фортепіанну школу. У 1955 році Маріанна Валковська розпочала свій педагогічний шлях у колективі Ужгородської музичної школи. За роки роботи в музичному училищі вона підготувала сотні музикантів-професіоналів, серед яких і народні артисти України – Й.Ермінь, Е.Чуприк, заслужена артистка України Н.Висіч, ціла плеяда яскравих педагогів та концертмейстерів, які працюють сьогодні в музичних закладах не тільки нашої області, а і всього світу.
Категорія : Культура


Залишити Коментар