Літературно-мистецький фестиваль ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020 відбудеться онлайн

вересня 01 / 2020
Літературно-мистецький фестиваль ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020 відбудеться онлайн
У програмі п’ятиденного фестивалю зустріч із видатними діячами культури і мистецтва, круглий стіл "Закарпатці в "Тінях забутих предків", презентація документального фільму "Тіні" Івана Чендея" тощо
10-14 вересня на Закарпатті відбудеться ІІ Літературно-мистецький фестиваль "ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020". Цьогоріч фестиваль на пошану Шевченківського лауреата, майстра новели Івана Михайловича Чендея присвячений 55-річчю першого показу шедевра світового кіно режисера Сергія Параджанова "Тіні забутих предків", автором сценарію якого був Іван Чендей.
Через світову пандемію фестиваль пройде онлайн для глядачів. Події з Ужгорода транслюватимуться наживо на сторінці Письменник Іван Чендей у соцмережі Фейсбук та на ютуб каналі "Ужінформ". Заходи, що відбуватимуться в гірському селищі Дубове, будуть зафільмовані й представлені на загал дещо пізніше.
У програмі п’ятиденного фестивалю зустріч із видатними діячами культури і мистецтва, круглий стіл "Закарпатці в "Тінях забутих предків", презентація документального фільму "Тіні" Івана Чендея" режисера В’ячеслава Бігуна, церемонія нагородження лауреатів ІІІ Всеукраїнського літературного конкурсу імені Івана Чендея, відкриття літературно-туристичного маршруту "Стежками Івана Чендея" в селищі Дубове, онлайн-серія літературних лекцій і тренінгів "Школа Івана Чендея" тощо.
Категорія : Культура


Залишити Коментар