Керівництво поліції Закарпаття вшанувало пам’ять загиблих при виконанні колег

серпня 29 / 2020
В Ужгороді пройшли заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Участь у вшануванні полеглих при виконанні службових обов’язків колег взяли і керівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
Керівництво поліції Закарпаття вшанувало пам’ять загиблих при виконанні колег

Сьогодні, 29 серпня, в Україні вперше офіційно відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Символом Дня визначено квітку соняха, а датою вшанування пам’яті обрано саме 29 серпня і це не випадково.

Саме в цей день у 2014 році, загинула найбільша кількість українських воїнів. Відбулося це внаслідок потужного прориву української групи військ з російського оточення. Саме пам’ять про чоловіків, які проявили масовий героїзм , і стала основним мотиваційним приводом започаткування відзначення цього дня.
Керівництво поліції Закарпаття вшанувало пам’ять загиблих при виконанні колег

В Ужгороді пам’ятні заходи відбулися на двох локаціях – на Пагорбі Слави та Слов’янській набережній. До Вічного Вогню та Монумента загиблим під час виконання службових обов’язків правоохоронцям, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Олександр Шляховський разом з колегами по службі принесли квіти, якими вкотре увіковічнили подвиг Героїв Іловайська та правоохоронців, які пожертвували своїм життям задля добробуту та блага майбутнього покоління та верховенства Закону в Україні.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Культура


Залишити Коментар