Новини Закарпаття

Закарпатець, налагодив «бізнес» з переправлення через кордон чоловіків призовного віку: але попався прикордонникам


НА ЗАКАРПАТТІ ВИКРИЛИ УКРАЇНЦЯ, ЯКИЙ НАМАГАВСЯ НЕЗАКОННО ПЕРЕПРАВИТИ ЧОЛОВІКА ЗА КОРДОН
Закарпатця, який налагодив «бізнес» з переправлення через кордон чоловіків призовного віку, викрили правоохоронці у складі співробітників оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського прикордонного загону, співробітників сектору кримінальної поліції Берегівського райвідділу поліції ГУНП України в Закарпатській області за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури.
Заходи проведено в рамках кримінального провадження відкритого за ч.3. ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Житель Закарпаття планував переправити в Угорщину одного чоловіка та отримати від нього 7 тисяч доларів США. Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі йому вже оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Якщо вину закарпатця доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років.
Перейти на сайт