Новини Закарпаття

В Ужгороді правоохоронці зупинили автомобіль, яким до кордону перевозили партію сигарет



Оперативники Чопського прикордонного загону спільно з працівниками БЕБ та за сприяння співробітників Управління Патрульної поліції перешкодили незаконним намірам двох закарпатців. За наявною інформацією, пачкарі мали намір за допомогою дрона переправити з України до Словаччини партію тютюнових виробів.

У ході реалізації оперативної інформації, правоохоронці зупинили у місті Ужгород легковий автомобіль марки «Шкода», у багажному відділі якого знаходилося дев’ять ящиків сигарет без марок акцизного податку України.

В легковику перебували двоє чоловіків – контрабандист та його пособник. До слова, організатор протиправної діяльності уже потрапляв у поле зору оперативників загону та має вирок суду за вчинення аналогічного правопорушення.

За результатами підрахунку, в автомобілі перевозили 4500 пачок тютюнових виробів. Їх в установленому порядку було вилучено співробітниками БЕБ.
За даним фактом на адресу ТУ БЕБ в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення КП, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Тривають слідчі дії.

Перейти на сайт