На Ужгородщині викрили групу із 8 наркоторговців – усіх затримано

вересня 20 / 2024
На Ужгородщині викрили групу із 8 наркоторговців – усі вони затримані
🔷

За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури 8 осіб викрили на незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин.

Це – 4 чоловіків і 4 жінок, всі вони жителі Ужгородщини. Серед них – організаторка злочинної діяльності, а також ті, хто постачав товар та безпосередньо реалізовував його. Вчора усіх їх затримали та повідомили їм про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України.

Прокурори спільно з поліцією провели 14 санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів. Знайшли та вилучили значну кількість уже розфасованого та готового до збуту «товару» – метамфетаміну, канабісу та пігулок «екстазі», а також готівкові кошти в національній та іноземній валютах, чорнові записи, мобільні телефони.

Правоохоронці ліквідували діяльність і основного місця збуту психотропів, яке діяло в одній із квартир в Ужгороді. Тільки за цією адресою ділки зберігали понад 50 пакетиків із забороненими речовинами, а також подальші оптові партії, які планували ділити на «дози» та збувати наркозалежним клієнтам.

Самі ж випадки збуту фігурантами метамфетаміну раніше також задокументовані у ході слідства.

Усім затриманим вручили клопотання про обрання запобіжних заходів. Частину з них за рішенням Великоберезнянського районного суду вже взяли під варту з визначенням розміру застави, розгляд щодо інших фігурантів триває.

Правопорушення викрито прокурорами спільно зі слідчими відділення поліції №2 Ужгородського райуправління поліції та відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Закарпатській області. Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

🔹
_____________________
📲Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
◾️Telegram - https://t.me/zakprok
◾️Instagram - https://www.instagram.com/zak_prokuratura
◾️Twitter - https://twitter.com/zakprokuratura
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар