Новини Закарпаття

Жінка в Берегові збувала контрабандні цигарки з кіоску на центральному ринку



У Берегові викрили черговий випадок незаконного збуту тютюнових виробів. Мешканка міста, скориставшись своїм робочим місцем у торгівельному павільйоні на центральному ринку, збувала контрабандні цигарки без марок акцизного податку.

Як стало відомо з вироку суду, жінка наприкінці 2021 року придбала через інтернет партію незаконно виготовлених цигарок з метою подальшого збуту. Однак через повномасштабне вторгнення Росії та посилення прикордонного контролю реалізувати свій злочинний задум вона не змогла.


Проте, у 2023-2024 роках жінка відновила свою протиправну діяльність. Вона збувала контрабандні цигарки мешканцям міста прямо з кіоску, де працювала.

Слідчими було задокументовано кілька фактів збуту незаконних цигарок. Так, 10 січня 2024 року жінка продала пачку цигарок марки «COMPLIMENT Blue» без акцизної марки, а 22 березня – дві пачки цигарок різних марок.

Суд визнав жінку винною у незаконному збуті тютюнових виробів та призначив їй штраф у розмірі 85 тисяч гривень. Крім того, було конфісковано всі незаконні тютюнові вироби.
Перейти на сайт