Новини Закарпаття

Прикордонний пес винюхав наркотики у потязі


Під час огляду пасажирського потягу прикордонники Чопського загону разом з службовою собакою виявили згорток з речовиною сіро-зеленого кольору, найімовірніше, канабісом, та пігулки із вмістом наркотичної речовини «фентаніл».

Зазначається, що під час перевірки вагонів спрацював службовий собака, навчений на пошук наркотичних речовин.

"Прикордонний наряд оглянув місце спрацювання та знайшов у туалеті пасажирського вагона упаковку медичного препарату наркотичної дії «Abstral» і речовину характерного сіро-зеленого кольору, схожу на марихуану. Їх намагалися приховати в упаковці з-під гігієнічних серветок, яку помістили у сміттєвий бак", - зазначають у західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Слідчі встановили, що вага згортку з невідомою речовиною сіро-зеленого кольору склала 4,3 г.


На адресу Ужгородського райвідділу Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Тривають перевірочні заходи.
Перейти на сайт