Новини Закарпаття

Учні з Рахівщини з родин військовослужбовців, учасників бойових дій та обдарованих мали змогу відпочити у сім’ях в Італії

Італія - дивовижна країна, яка поєднує в собі майже всі земні задоволення: гори, море, розкішну національну кухню, неймовірно багату історичну спадщину.🇮🇹

З 01 по 25 липня 2024 року учні Ясінянської територіальної громади з родин військовослужбовців, учасників бойових дій та обдарованих мали змогу відпочити у сім’ях в Італії, згідно програми солідарного прийому.Італійськими сім’ями із числа запропонованих нами дітей (52) було відібрано 14, які змогли оздоровитися.

Відпочинок був дуже різноманітним та насиченим: творчі майстер-класи, ігри, розваги на березі моря, незабутні подорожі та цікаві екскурсії. Зокрема, організована культурна поїздка до Венеції, відвідування музею скам’янілостей, побували на пляжах Адріатичного моря. Діти мали можливість поїхати у парк розваг «Гардаленд» та Італійські Альпи ,зустрітися з муніципальною радою Компанії -Лупія.

Літнє таборування за межами України - це чудовий шанс на деякий час забути про тривоги та набратися сил на новий навчальний рік.

Висловлюємо щиру вдячність італійським сім’ям за теплий прийом за незабутні дні проведенні з українськими дітьми.

Окремі слова подяки представникам фонду Fondazione Aiutiamoli a Vivere Fondazione Aiutiamoli a Vivere comitato di Castel d'Ario та Ass. Aiutiamoli A Vivere Brenta-Saccisica ODV та селищному голові Андрію Делятинчуку за організацію поїздки.

Слава Україні!💙💛
Слава ЗСУ!💙💛
Перейти на сайт