Закарпатські правоохоронці викрили іноземця на контрабанді психотропних речовин

липня 18 / 2024


За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури іноземцеві повідомили про підозру у контрабанді, а також незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту психотропів (ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 307 КК України).

Йому вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою із правом внести майже 727 тис. грн застави.

Днями чоловіка затримали на території Волинської області, коли він перетнув кордон у пункті пропуску «Устилуг» і незаконно ввіз з території ЄС заборонені речовини. Їх він мав намір збувати в Україні, де має посвідку на проживання.

У мікроавтобусі «Peugeot», що належить підозрюваному, правоохоронці виявили 12 зіп-пакетів із таблетками «екстазі», а також пакетики з речовиною рослинного походження. Усе це скерували на експертизу для дослідження.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Нацполіції Закарпаття за оперативного супроводу УБН ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар