Колись служив… Прикордонники викрили псевдо-контрактника

червня 29 / 2024
Колись служив… Прикордонники викрили псевдо-контрактника.

⛔Зважаючи на дуже динамічну обстановку на державному кордоні, Чернівецький прикордонний загін постійно проводить інтенсивні заходи контролю за переміщенням осіб в контрольованих прикордонних районах і прикордонній смузі на ділянці відповідальності.

🚚Основною складовою такої діяльності є робота контрольних постів на шляхах, що ведуть до державного кордону. Так, вночі на одному з таких постів неподалік кордону з Румунією прикордонники зупинили мікроавтобус, в якому в якості пасажира слідував чоловік у військовій формі.

🕵️‍♂️Він представився військовослужбовцем одного з підрозділів морської піхоти і сказав, що перебуває у відпустці. В якості доказу пред’явив військовий квиток. Під час вивчення документу у прикордонників виникли сумніви щодо правдивості зазначеної інформації. Адже у військовому квитку прикордонники побачили відмітки про те, що чоловік дійсно раніше проходив службу в морській піхоті, проте був звільнений у 2019 році. А запис про, ніби то, поновлення на службі зроблений явно самостійно. До того ж він не був підтверджений печаткою.

🏃‍♂️У ході подальших заходів правоохоронці в особистих речах чоловіка виявили предмети, які могли бути використані під час незаконного перетину кордону. Згодом чоловік зізнався, що мав намір потрапити до Румунії, оминаючи пункти пропуску.

👮‍♂️Порушника затримали, стосовно нього склали протокол про адміністративне правопорушення.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар