Жителя Хуста, який систематично збував метамфетамін місцевому населенню, засудили до 7 років ув’язнення

червня 11 / 2024
Жителя Хуста, який систематично збував метамфетамін місцевому населенню, засудили до 7 років ув’язнення
🟡

За публічного обвинувачення Хустської окружної прокуратури 34-річного місцевого мешканця засуджено до 7 років позбавлення волі із конфіскацією майна за незаконний збут психотропів (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Прокурор навів докази того, що закарпатець систематично розповсюджував метамфетамін серед місцевого населення, збуваючи його за грошову винагороду. Кілька таких випадків задокументовано протягом січня-березня 2021 року.

У ході проведення негласних слідчо-розшукових дій також вдалося підтвердити, що до хустятина неодноразово телефонували інші особи, з якими вони вели «зашифровані» розмови та домовлялися про зустрічі.

При цьому обвинувачений у судовому засіданні свою вину заперечував і наполягав, що протиправною діяльністю нібито не займався. Однак прокуратура спростувала таку позицію, надавши ряд доказів.

Таким чином Хустський районний суд визнав чоловіка винним, ухваливши відповідний вирок, який ще можна оскаржити.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

🔹https://bit.ly/45jynYY
_____________________
📲Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
◾️Telegram - https://t.me/zakprok
◾️Instagram - https://www.instagram.com/zak_prokuratura
◾️Twitter - https://twitter.com/zakprokuratura
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар