Мукачівський ТЦК звинуватили у зриві поставки критичних ліків через мобілізацію 23-річного водія: у обласному ТЦК прокоментували звинувачення

травня 31 / 2024
❗Мукачівський ТЦК звинуватили у зриві поставки критичних ліків через мобілізацію 23-річного водія: у обласному ТЦК прокоментували звинувачення

У мережі правозахисник повідомив, що співробітники Мукачівського ТЦК зупинили фуру з ліками і почали перевірку водія. Він повідомив, що везе ліки і важливу деталь — при транспортуванні має бути збережено холодовий ланцюг для того, щоб препарати не зіпсувались. Якби це сталось — сотні людей могли б постраждати, що мало б непоправні наслідки.

У Закарпатському ОТЦК прокоментували даний інцидент так:

"29 травня на блокпосту в районі н.п. Нижні Ворота була зупинена вантажівка, за кермом якої був громадянин, який не мав при собі військово-облікових документів. Тож, він був доставлений до Мукачівського РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних. Перевіривши факти, йому була виписана повістка за місцем проживання."

Мати 23-річного хлопця зазначила у коментарях до допису, що у хлопця був військовий білет з позначкою тимчасово придатний (хвороба серця). За її словами, представники ТЦК назвали білет підробкою.

Більше деталей читайте за посиланням: https://t.me/zakarpattya24/30134?single
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар