На Рахівщині поліція під час обшуку вилучила з незаконного обігу арсенал зброї та боєприпасів

травня 23 / 2024


Співробітники кримінальної поліції Рахівського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про причетність двох місцевих жителів до незаконного обігу зброї в районі. Мова йде 49-річного жителя села Кваси та його 50-річного односельця.

За даним фактом слідчі розпочали розслідування та отримали санкцію суду для проведення обшуків за місцем проживання фігурантів.

на рахівщині поліція під час обшуку вилучила з незаконного обігу арсенал зброї та боєприпасів

У результаті проведення слідчих дій у помешканні 49-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили бойову гранату, три запали до гранат, 2 пістолети, 5 гвинтівок, оптичний приціл, майже 350 набоїв різного калібру до зброї, в тому числі автоматичної, а також 69 ножів.

У помешканні його 50-річного спільника – пістолет, набої до автоматичної, травматичної та газової зброї, два оптичні приціли, 200 грамів пороху мисливського та мисливські ножі.

Усі речові докази співробітники поліції скерували на дослідження експертам та встановлюють їх походження і мету зберігання.


За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар