В Хусті військослужбовець купив вісім кілограмів наркотиків: суд призначив штраф

листопада 19 / 2023


Киянин через «Telegram», незаконно замовив та придбав канабіс масою в 8, 7151 грамів, та сушену подрібнену суху речовину, яка містить у собі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено псилоцин вагою 0, 0385 грамів.

Про це йдеться у постанові суду.

Потім чоловік перевіз наркотики до контрольно-розподільчого пункту, що знаходиться при в`їзді у село Велятино Хустського району Закарпатської області на автомобільній дорозі Т-07-37, де вказаний наркотичний засіб та психотропну речовину виявили та вилучили працівниками Національної поліції під час здійснення поверхневої перевірки.

Таким чином суд ухвалив визнати його винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України та призначити йому покарання у вигляді штрафу у розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 34000 гривень.

Речові докази: два фасувальні поліетиленові пакетики в одному з яких знаходилась сіра подрібнена речовина, який упаковано в спеціальний пакет № WAR1111238, а в іншому зелена подрібнена речовина рослинного походження, який упаковано в спеціальний пакет № WAR 1111239 які приєднані до матеріалів справи відповідно до постанови дізнавача від 26 квітня 2023 р., і які знаходяться на зберіганні в кімнаті речових доказів Хустського РУП ГУНП України в Закарпатській області після вступу вироку в законну силу знищити.

Речовий доказ: картонну коробку з накладною, яку упаковано в спеціальний пакет № PSP 2348328 яку приєднано до матеріалів справи відповідно до постанови дізнавача від 26 квітня 2023 р., і яка знаходяться на зберіганні в матеріалах кримінального провадження після вступу вироку в законну силу залишити в матеріалах кримінального провадження.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар