Сьогодні на Закарпатті вшанували пам'ять захисників та захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

серпня 29 / 2023
Сьогодні ми вшановуємо пам'ять захисників та захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме цього дня, 29 серпня, у ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив нашої групи військ з ворожого оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових. На жаль, тоді українська армія зазнала великих та непоправних втрат.

Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг Захисників і Захисниць, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя. Вони стояли насмерть за кожного з нас – за те, щоб майбутні покоління гідно жили у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою.

Ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими містами, даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювали демократію й права людини тут, у тилу.

Наші герої живі до тих пір, поки живе пам’ять про них і їхні подвиги.

🇺🇦 Вічна пам’ять полеглим героям!
Слава Україні!
Героям слава!
Смерть ворогам!
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар