Новини Закарпаття

Аби виїхати за кордон, закарпатець закарпатець підробив документи





Учора прикордонники Чопського загону викрили на спробі незаконного перетину кордону громадянина України призовного віку.

Прямуючи до Словаччини через пункт пропуску «Малий Березний», 36-річний закарпатець надав на контроль паспортний документ, у якому було проставлено відмітку про постійне проживання за кордоном. Чоловік стверджував, що багото років проживає у Чехії.

Втім, під час перевірки паспортного документа прикордонники встановили, що відмітки про постійне проживання у Чеській Республіці та прийняття на консульський облік підроблені. Правопорушник згодом зізнався, що штампи йому проставили у незаконний спосіб за грошову винагороду.
Чоловікові відмовили у виїзді за кордон. Натомість, йому довелося у супроводі слідчо-оперативної групи виїхати до відділку поліції для проведення первинних слідчих дій.

За вчинене правопорушник відповідатиме перед законом. У його діях вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».
Перейти на сайт