Новини Закарпаття

Цілий арсенал зброї та боєприпасів: Приїжджим чоловіком зацікавились правоохоронці


Спiвробiтники полiцiї у Iршавi викрили чоловiка, який зберiгав вдома гранати, детонатори, снаряди, вибуховi речовини та набої. Про це повiдомляють в ГУ НП України у Закарпатськiй областi.

Правоохоронцi отримали iнформацiю, що у приїжджого на Закарпаття 46-рiчного чоловiка в будинку, де вiн проживає, зберiгаються забороненi речовини. Зiбравши достатньо речових доказiв та отримавши ухвалу суду, вчора, 26 червня, слiдчо-оперативна група провела обшук у помешканнi пiдозрюваного.

Працiвники полiцiї виявили та вилучили вибухiвку, гранати, запали до гранат, детонатори, артилерiйськi снаряди, гранатометнi пострiли, саморобнi кумулятивнi боєприпаси, снаряди та патрони. Усi виявленi боєприпаси вилучено та направлено на експертизу.

Наразi полiцiя Iршави встановлює походження боєприпасiв та спосiб їх потрапляння на територiю Закарпатської областi. Зловмисника затримано та помiщено до iзолятора тимчасового тримання.

Вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 1 ст. ст. 263 Кримiнального кодексу України, тобто незаконне поводження зi зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкцiя статтi передбачає до 7 рокiв позбавлення волi. Триває слiдство.



Перейти на сайт