Новини Закарпаття

На Закарпатті контррозвідники побили генерала СБУ – ЗМІ (ФОТО)


Ексректора академії СБУ генерала Віктора Микуліна побили троє представників військової контрозвідки. Причина нападу поки не встановлена. Про це пише groza-news.info.

Вчора у Великій Доброні троє працівників контрозвідки побили Віктора Микуліна, який у свій час був і заступником голови Закарпатської ОДА Москаля.

Вчора, о 16:25 поліцію повідомили, невідомі особи, які представилися вдарили заявника та забрали мобільний телефон iPhone у ресторані “Три тузи”.

Всі учасники на місці події. Заявник повідомив, що він помічник депутата Верховної Ради Марченко Людмили Іванівни.

Чоловік повідомив, що за адресою може відбуватися і бійка на місці залишився Мікулін Віктор Петрович працівник СБУ генерал-майор.

Наразі, за наявною інформацією, троє нападників-працівників контрозвідки СБУ вже затримані.

Конфлікт стався в закладі «Три тузи», що в селі Велика Добронь Ужгородського району. Згідно з матеріалами поліції, 23 червня керівник місцевого підрозділу військової контррозвідки Андрій Панарін разом із підлеглими влаштували п’яну бійку. 40-річного чоловіка силовики вдарили та забрали в нього iPhone 14. Однак, на жаль, це була тільки «розминка». Набагато більше постраждав 62-річний ексректор академії СБУ, колишній заступник голови Закарпатської ОВА, науковець Віктор Мікулін. Агресори буквально не залишили на чоловікові живого місця: медики діагностували чисельні гематоми, синьці, струс мозку, черепно-мозкову травму, перелам кисті та інші травми. Після «роботи» контррозвідників постраждалий виглядав, ніби після тортур. Самі п’яні «сміливці» з місця подій втекли на чорній Skoda.

Перейти на сайт