Новини Закарпаття

Збував наркотики у густонаселеному районі Ужгорода – підозрюють місцевого мешканця

Збував наркотики у густонаселеному районі Ужгорода – підозрюють місцевого мешканця
🟡

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури припинено діяльність чергового розповсюджувача наркотиків на території обласного центру. Місцевому мешканцю повідомлено про підозру за кількома фактами незаконного придбання, зберігання та збуту канабісу (ч. 2 ст. 307 КК України). Сьогодні чоловіка взяли під варту з правом внести 134 тис. грн застави.

Слідством встановлено, що 28-річний ужгородець займався протиправною діяльністю в одному з районів міста, призначаючи зустрічі клієнтам неподалік багатоквартирних житлових будинків чи супермаркету. Там і передавав їм згортки з особливо небезпечним наркотиком, одержуючи за це грошові кошти. Речовину рослинного походження та саморобні пристрої для куріння знайшли і вдома у фігуранта під час обшуку. Вилучені предмети скерують на відповідну експертизу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Ужгородське районне управління поліції за оперативного супроводу Закарпатського управління ДВБ НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

🔹
Перейти на сайт