На Закарпатті поліція заблокувала спробу розповсюдження серії нелегальних боєприпасів у регіоні: зловмисника затримано безпосередньо під час збуту

лютого 16 / 2023


На Закарпатті поліція заблокувала спробу розповсюдження серії нелегальних боєприпасів у регіоні: зловмисника затримано безпосередньо під час збуту🔻

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського районного управління отримали оперативну інформацію про підготовку на території обласного центру до збуту зброї та боєприпасів.

Правоохоронцям вдалося встановити, що злочин готує вже раніше неодноразово судимий місцевий житель. Оперативники провели ряд необхідних заходів та з’ясували місце і час його запланованої зустрічі з клієнтом.

В результаті зловмисника затримали одразу після передачі покупцеві двох корпусів гранат, двох запалів до них та двох магазинів для автомата з 56 патронами. Відповідно взамін на «товар» фігурант отримав обумовлену заздалегідь суму грошей.

Таким чином поліція попередила спробу розповсюдження в області серії нелегальних боєприпасів, які могли бути застосовані у злочинних цілях. Підозрюваного у вказаному злочині помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



Категорія : Кримінал


Залишити Коментар