На Закарпатті поліція припинила злочинну діяльність хитрого наркоторговця

лютого 07 / 2023

На Закарпатті поліція припинила злочинну діяльність ще одного наркоторговця: раніше судимого фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання🔻
В ході відпрацювання оперативної інформації співробітники Тячівського районного відділу поліції припинили діяльність чергового наркоторговця. 26-річний раніше судимий за тяжкі злочини підозрюваний збував на території району особливо небезпечний наркотик метамфетамін.
Оперативники встановили місце та час його зустрічі з черговим клієнтом та затримали зловмисника одразу після передачі «товару» й отримання взамін грошових коштів.
Одразу після затримання поліцейські провели обшук за місцем проживання фігуранта. В помешканні виявили ще ряд речових доказів, які досліджуватимуть експерти.
В поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Затриманого, у порядку статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.
За торгівлю наркотиками йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.


Поліція Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар