На кордоні зі Словаччиною затримали дванадцять правопорушників

січня 08 / 2023


Впродовж минулої доби прикордонники Чопського загону спільно зі словацькими колегами затримали 12 громадян України призовного віку, які намагалися потрапити до сусідньої Словаччини у незаконний спосіб.

🔰П'ятеро з них зупинили за пів кілометра від кордону у районі населеного пункту Паладь Комарівці Ужгородського району. Прикордонники помітили підозрілий автомобіль іноземної реєстрації, у якому перебували п’ять чоловіків. Один з них не мав при собі жодних документів. Усі виявилися місцевими жителями та визнали, що мали намір залишити автівку і пішки перейти кордон поза пунктами пропуску.

🔰Ще двох правопорушників прикордонний наряд відділення Паладь Комарівці виявив вночі за допомогою технічних засобів спостереження за кількасот метрів від держрубежу. Чоловіки подолали загороджувальний паркан та пробиралися до кордону чагарниками. Затримати їх вдалося уже на суміжній території у співпраці зі словацькими колегами.

🔰Поодинокого «туриста», також місцевого жителя, затримали опівночі на цій же ділянці оперативники Чопського загону. Під час його затримання правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору.

🔰За декілька годин прикордонники відділення «Паладь Комарівці» у співпраці зі словацькими прикордонниками знову зупинили двійку правопорушників. Одного з них затримали за декілька десятків метрів від кордону, іншого – уже на словацькій стороні.

🔰Ще двох «мандрівників» виявили військовослужбовці відділу «Великий Березний» неподалік залізничної станції у районі прикордонного села Забрідь. Двоє харків’ян рухалися в бік кордону за маршрутом, збереженим у мобільному телефоні.

Усіх правопорушників доставили у прикордонні підрозділи з метою з’ясування обставин справи і притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. Їх справи буде передано до суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар