На Закарпатті прикордонники виявили у вантажівці сховок із сигаретами

грудня 11 / 2022

Партію тютюнових виробів, які намагалися незаконно перемістити з України до Угорщини, виявили прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці у пункті пропуску «Тиса».
Учора вечері в пункт пропуску на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки «Renault», за кермом якого перебував 55-річний українець. За документами, він перевозив в Угорщину насіння соняшника. Під час перевірки вантажівки у правоохоронців виникли підозри щодо можливого переміщення у ній товарів і предметів, прихованих від контролю. Тож транспортний засіб скерували на поглиблену перевірку.
Підозри прикордонників і митників виявилися не марними. У результаті огляду та рентгенсканування автівки у задній частині кабіни тягача виявили спеціально облаштований тайник. У ньому знаходилися 4500 пачок сигарет без марки акцизного збору України.
У встановленому законодавством порядку приховані тютюнові вироби вилучено співробітниками митниці. Їх вартість наразі встановлюється. Разом з сигаретами вилучили також вантажний автомобіль, суму оцінки якого наразі визначають.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар