Новини Закарпаття

За минулу добу закарпатські патрульні чотири рази виявляли громадян, які мали із собою наркотики


За минулу добу закарпатські патрульні чотири рази виявляли громадян, які мали із собою ймовірно наркотичні речовини. Про один із випадків детальніше👇
Подія трапилася вчора, на вулиці Гагаріна, в Ужгороді. Близько 18-ї години інспектори зупинили автомобіль Opel за порушення ПДР.
Спілкуючись із керманичем, патрульні роти ТОР встановили, що він повторно протягом року керує автомобілем, будучи позбавленим права керування. Окрім того, інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння, але від огляду на стан сп‘яніння чоловік відмовився.
На водія ТОРівці склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) та ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.
Загальна сума штрафів склала 91 800 гривень.
Під час перевірки документів водій почав нервувати і намагався щось приховати. Інспектори спитали про причину його поведінки, але громадянин почав плутатися у поясненнях, тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. Згодом поліцейські виявили у громадянина паперовий згорток із зеленою речовиною, зовні схожою на наркотичну.
На місце події ТОРівці викликали слідчих, які з'ясують всі деталі справи.
Пам‘ятайте, що за поширення та зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність!
Перейти на сайт