Виноградівцю, якого підозрюють у торгівлі PVP, обрано запобіжний захід

жовтня 07 / 2022

За доводами начальника Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури місцевого жителя взято під варту із заставою 198 480 грн. Виноградівця підозрюють у повторному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).
Правоохоронці задокументували кілька фактів розповсюдження підозрюваним PVP серед місцевого населення. Слідством встановлено, що чоловік, попередньо придбавши психотроп, домовлявся про зустріч із клієнтом і за визначену суму збував йому упаковку з кристалічною речовиною.
Днями особу викрили «на гарячому» та провели особистий обшук. При собі підозрюваний мав електронні ваги, грошові кошти та речовини, схожі на PVP та марихуану. Останні скеровані на експертизу.
За вказаний злочин виноградівцеві може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Слідство у кримінальному провадженні триває.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар