В Ужгороді чоловіки, яких затримали з наркотиками, хотіли відкупитися

жовтня 02 / 2022


Подія трапилася сьогодні, на вулиці Михайла Токаря, в Мукачеві. Близько 3-ї години інспектори звернули увагу на автомобіль Mazda, у салоні якого перебували четверо громадян. Чоловіки підозріло себе поводили, тому поліцейські підійшли перевірити документи.

Під час спілкування патрульні звернули увагу на те, що один із чоловіків намагається щось приховати, тому провели поверхневу перевірку. Згодом охоронці порядку виявили у одного із пасажирів поліетиленовий пакет з речовиною коричневого кольору, зовні схожу на наркотичну та два шприци з трьома голками.

Після цього чоловік почав пропонувати охоронцям порядку домовитися. Патрульні попередили громадянина про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, але водій продовжив стояти на своєму і поклав готівку на капот авомобіля.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, адже за зберігання наркотичних речовин та надання неправомірної вигоди поліцейським передбачена кримінальна відповідальність, - повідомили в патрульній поліції у Закарпатті.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар