На Рахівщині малолітній хлопчина жорстоко застрелив кота (ВІДЕО18+)

серпня 17 / 2022

16 серпня, під час моніторингу Інтернету, у одній із соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксована стрілянина. 12-річний хлопець з рушниці вбив безневинного кота.

Цю подію працівники поліції одразу зареєстрували та розпочали перевірку. Поліцейський офіцер громади Рахівщини швидко встановив особу хлопця, що був на відео, та відправився до нього додому.
В результаті було встановлено, що 12-річний школяр справді здійснював постріли з пневматичної рушниці у кота. За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків, – йдеться в повідомленні.

На них складено адміністративний протокол за неналежне виховання. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція, для того, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.
Водночас у соцмережах поширюють відео цього мотороного вбивства:

УВАГА! ВІДЕО 18+
❗️❗️❗️МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ ❗️❗️❗️Вбив котика на відео!😡😡😡⛔️Імя і Фамілія – Теодор Щербан житель Великого Бичкова! ⛔️, – йдеться в дописі автора публікації.
У мережі ж люди не приховують свого обурення та закликають поліцію покарати батьків 12-річного живодера:



Водночас, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця, який вбив кота, потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар