19 - річний хлопець обікрав відому кіноакторку, яка орендувала житло на Закарпатті (ФОТО)

серпня 04 / 2022
19 - річний хлопець обікрав відому кіноакторку, яка орендувала житло на Закарпатті (ФОТО)



Працівники поліції обласного центру Закарпаття швидко розшукали зловмисника, який проник до орендованого помешкання киянки та обікрав її. Усі викрадені речі у фігуранта вилучили та повернуть потерпілій. Зловмисникові повідомили про підозру в скоєнні злочину. Слідство у справі триває

Нещодавно до поліцейських Ужгорода звернулася жителька Києва. Жінка розповіла, що з приміщення будинку, який вона тимчасово орендує, викрали її сумочку.

Розшукати зловмисника та повернути потерпілій викрадені речі необхідно було якнайшвидше, адже серед викраденого були не лише коштовності та гроші, але й закордонний паспорт, із яким відома кіноакторка невдовзі мала виїжджати за кордон на кінопроби.

Розкрити злочин поліцейським Ужгорода вдалося за лічені години. Переглянувши записи з камер відеоспостереження, дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисника — 19-річного ужгородця, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.

Чоловіка оперативно розшукали. Зізнавшись у скоєнні крадіжки, чоловік видав вкрадені ним речі, які ховав на одному з місцевих кладовищ.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі Ужгородського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Вчора, 3 серпня, зловмисникові вже повідомили про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Категорія : Кримінал


Залишити Коментар