На Закарпатті прикордонники затримали групу контрабандистів

липня 30 / 2022

НА ЗАКАРПАТТІ ПРИКОРДОННИКИ ЗАТРИМАЛИ ГРУПУ КОНТРАБАНДИСТІВ ІЗ СИГАРЕТАМИ

Сьогодні вранці прикордонники Чопського загону припинили незаконні наміри групи правопорушників, які намагалися перемістити з України до Словаччини чималу партію 🚬 тютюнових виробів.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділення «Гута» помітив у лісі рух 🏃невідомої особи у напрямку держрубежу. За допомогою службового 🐕‍🦺собаки правоохоронцям вдалося наздогнати і затримати особу чоловічої статі.
У район виявлення невідомого одразу вислали додаткові прикордонні наряди для проведення подальших пошукових дій. Згодом неподалік місця затримання правопорушника група реагування зупинила трьох🚶🚶‍♂️🚶чоловіків без документів з шістьма великими пакунками. В них знаходилося 9️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ пачок 🚬тютюнових виробів без марки акцизного збору України.
Водночас, на околиці села поблизу місця попередніх затримань інший прикордонний наряд виявив ще двох 🚶‍♂️🚶чоловіків, також без документів.

Усіх шістьох правопорушників, а також тютюнові вироби 🛻доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи затриманих буде притягнуто до ⚖️адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. Наразі з’ясовують усі обставини правопорушення.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар