За розповсюдження метамфетаміну судитимуть двох жителів Хуста

травня 16 / 2022


Хустська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох місцевих жителів за фактами незаконного повторного збуту психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Йдеться про 36-річного чоловіка та 25-річну дівчину. Слідством встановлено, що вони обоє займалися протиправною діяльністю на території Хуста. Протягом січня цього року правоохоронці зафіксували кілька фактів розповсюдження ними метамфетаміну. Вони зустрічалися з «клієнтами» та збували вже розфасовану психотропну речовину за попередньо домовлену суму коштів.

Обвинувальні акти розглядатиме Хустський районний суд. До обох обвинувачених застосовано запобіжні заходи у виді тримання під вартою. Максимально можлива міра покарання за вказаний злочин, згідно з санкцією статті, – 10 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар