На Ужгородщині обікрали будинок жителя села Соломоново

квітня 21 / 2022

селі Соломоново мешканець Чопа намагався обікрасти помешкання місцевого жителя. Дільничний офіцер поліції встановив та розшукав крадія. Останнього поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження.
, 20 квітня, до дільничного офіцера поліції Ужгородщини з повідомленням про злочин звернувся 56-річний чоловік із села Соломоново. Поліцейський з’ясував, що поки господаря не було вдома, з його помешкання намагалися викрасти побутову техніку, металеві вироби та будматеріали.


Опитавши можливих очевидців події поліцейські встановили, що місцеві жителі бачили, як невідомий чоловік намагається винести з будинку потерпілого велику кількість предметів. Зрозумівши, що його помітили, зловмисник покинув викрадені речі та втік.



Зібравши всю необхідну інформацію, дільничний офіцер швидко встановив особу крадія. Ним виявився 29-річний уродженець міста Чоп. Правоохоронець розшукав фігуранта та передав слідчим, які в порядку статті 208 КПК України помістили його до ізолятора тимчасового тримання.


Дії затриманого в поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар