Поліцейські викрили жителя Тячівщини на незаконному зберіганні наркотиків

квітня 01 / 2022

30 березня, пізно ввечері під час патрулювання міста співробітники групи швидкого реагування Тячівського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що на території Солотвина перебуває чоловік, який може бути причетний до наркозлочину. Для перевірки правоохоронці розшукали 52-річного фігуранта, поспілкувалися з ним та оглянули його автомобіль «Mazda 3».
В результаті поліцейські все ж виявили у чоловіка заборонені речовини, тому для документування на місце події викликали слідчо-оперативну групу.
У порушника вилучили білу кристалічну речовину, яку він зберігав у портсигарі та численні згортки з аналогічною речовиною, які були сховані в салоні автомобіля. Окрім цього в багажному відділенні автівки працівники поліції виявили синю кристалічну речовину та наркотик рослинного походження, зовні схожий на марихуану.
Усі речові докази направлені на експертизу, транспортний засіб вилучено та поміщено на спецмайданчик Тячівського районного відділу поліції.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті винному загрожу позбавлення волі строком до трьох років.
Слідство у справі триває.
Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар