Ужгородські патрульні затримали групу осіб, які шляхом погроз та вимагання заволоділи коштами чоловіка

грудня 24 / 2021

Вчора, близько 5-ї години, на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що четверо чоловіків та жінка погрожували йому фізичною розправою, тому заявник був змушений віддати їм гроші, в сумі 700 гривень. Після цього кривдники сіли до автомобіля ВАЗ і поїхали у бік вулиці Університетської. Окрім того, громадянин описав їх зовнішній вигляд та автівку, якою вони пересувалися.
Інспектори, не гаючи часу, передали автомобіль в орієнтування і почали патрулювання прилеглих територій. Згодом на вулиці Університетській один з екіпажів виявив розшукуваний автомобіль і зупинив його. П'ятьох громадян, які були в салоні, заявник одразу впізнав.
Охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.
Окрім того, перевіряючи документи, патрульні з'ясували, що керманич автомобіля ВАЗ позбавлений права керування Ужгородським міськрайонним судом від червня 2021 року, терміном на 1 рік.
Спілкуючись із водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.
Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП.
Не сідайте за кермо у стані сп’яніння, не порушуйте закону та поважайте одне одного!
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар