Уродженця Закарпаття заарештували за участь у злочинній схемі у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

грудня 24 / 2021
Уродженця Закарпаття заарештували за участь у злочинній схемі у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві зловмисники запрошували заможних чоловіків на побачення у кафе, а після цього шахрайським шляхом заволодівали їхніми грошима. Правоохоронці затримали трьох осіб.

Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції. Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як розповіли правоохоронці, зловмисники розміщували в мережі інтернет анкети дівчат, які нібито хочуть познайомитися із заможними чоловіками. Потерпілим призначали побачення у Печерському районі Києва.

“Під час зустрічі у закладі дівчина замовляла нібито дорогі алкогольні напої та їжу на виніс як обіцянку продовження вечора. Їм виносили в пакеті замовлення, чоловік розраховувався, дівчина забирала з собою згорток. Насправді це був муляж, бо в ньому не було куплених дорогих продуктів”, – розповіли у поліції.

На виході з кафе зловмисниця під вигаданим приводом поверталася до закладу з “оплаченим замовленням” і передавала його своїм поплічникам. Так потерпілі оплачували неіснуючі продукти і втрачали свої кошти.

Злочинну схему організував іноземець, якому допомагали уродженець Волині 2002 року народження та уродженець Закарпаття 1997 року народження. Їх затримали у порядку статті 208 КПК України.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Затриманим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар