Двоє в одній річці, п’ятеро – в авто: 7 незаконних мігрантів затримали прикордонники на Закарпатті

жовтня 10 / 2021
Двоє в одній річці, п’ятеро – в авто🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶
Сімох незаконних мігрантів затримали прикордонники на Закарпатті.



🕖Вчора о 7 ранку прикордонники відділу «Вилок» затримали на березі Тиси одного громадянина Таджикистану. Ще двоє невідомих, які були неподалік, вдалися до втечі тож охоронці кордону одразу ж поінформували чергового підрозділу, котрий надіслав у вказаний район групу реагування.
За декілька хвилин прикордонники затримали громадянина Вірменії. Він відійшов лише на кількасот метрів від місця першого затримання та знову наблизився до річки, аби спробувати форсувати водну перешкоду на шляху до омріяного закордону.
📍Обох затриманих доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення.
Як з’ясувалося, вони прибули в Україну з різницею у кілька днів у цілком законний спосіб через автомобільні пункти пропуску. Третя особа, яку помітили прикордонники під час затримання громадянина Таджикистану, зі слів правопорушників, виявилася провідником. Побачивши небезпеку він залишив гідрокостюми, покинув своїх «підопічних» та накивав п’ятами. Заходи щодо пошуку переправника тривають.
🚗Ще п’ятьох громадян Пакистану кількома годинами пізніше затримали прикордонники відділу "Косине". Детальніше про це - за посиланням: https://is.gd/oWIFOT
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар